Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο lopwria.com. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο ή σχετικές υπηρεσίες σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους παροχής υπηρεσιών και οποιουσδήποτε άλλους όρους που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες, όπως η παραγγελία αγαθών από αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με όλους τους όρους παροχής υπηρεσιών. Η παρούσα Συμφωνία δεν αναγνωρίζει καμία σχέση (συνεργασία, συνεργασία, απασχόληση ή άλλη) μεταξύ σας και Αυτή η Συμφωνία δεν σας δίνει το δικαίωμα να είστε εκπρόσωπος της . Διατηρήστε το δικαίωμα να αλλάξετε αυτόν τον ιστότοπο, τις σχετικές πολιτικές και συμφωνίες, τη δήλωση απορρήτου και αυτούς τους όρους παροχής υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να περιηγείστε τακτικά σε αυτόν τον ιστότοπο για να ελέγχετε τις προαναφερθείσες πολιτικές και συμφωνίες, τη δήλωση απορρήτου και ενημερώσεις ή αλλαγές σε αυτούς τους όρους παροχής υπηρεσιών.

Όλο το λογισμικό και το περιεχόμενο (το οποίο ορίζεται ή περιλαμβάνει οποιοδήποτε κείμενο, ήχο ή μουσική, ταινία, εικόνες, φωτογραφίες και εικόνες) της Πνευματικής Ιδιοκτησίας είναι έργα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και προστατεύονται από πνευματική ιδιοκτησία, νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και διατάξεις διεθνών συνθηκών. Αυτός ο ιστότοπος προορίζεται μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Η χρήση του περιεχομένου για οποιαδήποτε μη προσωπική ή/και μη εμπορική χρήση επιτρέπεται ρητά μόνο από εσάς και/ή τους τρίτους δικαιοπαρόχους του. Οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί, να αναπαραχθεί, να πωληθεί ή να χορηγηθεί άδεια χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση. Οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες ενδέχεται να επιφέρουν αστικές συνέπειες ή ποινικές κυρώσεις.

Διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε υπηρεσία χωρίς προειδοποίηση. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν για οποιονδήποτε λόγο αυτός ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο.

περιγραφή προϊόντος

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο και οι περιγραφές προϊόντων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και πλήρεις. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι το περιεχόμενο και οι περιγραφές προϊόντων είναι ακριβείς, πλήρεις, επίκαιρες και χωρίς σφάλματα. Εάν πιστεύετε ότι το προσφερόμενο προϊόν δεν είναι όπως περιγράφεται, ανατρέξτε στη Διαδικασία Επιστροφών και Επιστροφών χρημάτων.

τιμή

Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σε Νέα Δολάρια Ταϊβάν. Εκτός προφανούς λάθους, η αποδοχή της παραγγελίας σας συνιστά τη συμφωνία σας να πληρώσετε το τίμημα που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι τιμές είναι σωστές και διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν σφάλματα. Εάν διαπιστώσουμε ότι η τιμή οποιουδήποτε προϊόντος που έχετε παραγγείλει είναι λανθασμένη, θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό, οπότε θα έχετε την επιλογή να επιβεβαιώσετε εκ νέου ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Εάν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα αντιμετωπίσουμε την παραγγελία ως εντολή ακύρωσης.

αποδεχτείτε την παραγγελία

Όταν εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία πληρωμής και υποβάλετε την παραγγελία, θα σας στείλουμε ένα email για να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της παραγγελίας. Αυτό το email είναι μόνο μια επιβεβαίωση παραλαβής της παραγγελίας και δεν συνιστά αποδοχή της παραγγελίας. Όταν σας στέλνουμε ένα email για να επιβεβαιώσουμε ότι τα αγαθά έχουν σταλεί, σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή και η σύμβαση μαζί σας έχει ολοκληρωθεί. Μόνο τα στοιχεία που αναφέρονται στο email επιβεβαίωσης που αποστέλλεται τη στιγμή της αποστολής του αντικειμένου περιλαμβάνονται στη σύμβαση.

διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο κατά την απόλυτη κρίση του. Οι λόγοι περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε ένα από τα ακόλουθα:

α) Τα είδη που παραγγείλατε είναι εκτός αποθέματος ή αποσύρονται επειδή δεν πληρούν τα ποιοτικά μας πρότυπα ή επειδή ένα ή όλα τα παραγγελθέντα είδη υπόκεινται σε περιορισμούς παράδοσης.

β) Ανακαλύπτουμε ένα σφάλμα στην τιμή ή στην περιγραφή του προϊόντος

γ) Δεν καταφέραμε να λάβουμε εξουσιοδότηση πληρωμής

δ) Δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αγορά όπως ορίζεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών

Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Παράδοση και παραλαβή

Όταν κάνετε μια παραγγελία στον ιστότοπο, θα ειδοποιηθείτε για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης. Η ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσει την παράδοση εντός του εκτιμώμενου χρόνου, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα αγαθά θα σας παραδοθούν εντός του εκτιμώμενου χρόνου.

Ασφαλίστε κάθε παραγγελία κατά τη μεταφορά μέχρι να παραδοθεί ή να παραληφθεί το αντικείμενο. Όταν παραλάβετε το αντικείμενο, θα πρέπει να υπογράψετε μια βεβαίωση παραλαβής του αντικειμένου. Μετά την υπογραφή, αρχίζετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα εμπορεύματα. Εάν το άτομο που παραλαμβάνει τα εμπορεύματα δεν είναι ο αρχικός αγοραστής ή η παράδοση είναι δώρο, σημαίνει ότι αποδέχεστε την υπογραφή του προαναφερθέντος προσώπου ως απόδειξη παράδοσης και δηλώνετε ότι η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και στην ταυτόχρονα αποδέχονται τη μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων. Επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ενημερώνει την πολιτική αποστολής κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

επιστροφή των εμπορευμάτων

Θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακών αγορών, επομένως έχουμε μια δωρεάν πολιτική επιστροφής χωρίς λόγο. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

α) Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την παραγγελία.

β) Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση: αφορεμένα/μεταχειρισμένα, σε άθικτο αρχικό επώνυμο κουτί και τσάντα, και με όλες τις ετικέτες τιμών άθικτες.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που λάβατε με την παράδοση και επιστρέψτε το στη διεύθυνσή μας με το προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Εάν δεν κρατήσατε τη φόρμα αγοράς, παρακαλούμε καλέστε την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας και θα σας σταλεί με email μια αντικατάσταση.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν επιστρεφόμενες χρεώσεις αποστολής για επιστροφές.

τα δικαιώματά σας

Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών δεν έχουν σκοπό να επηρεάσουν τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους νόμους της Ταϊβάν.

ευθύνη

Οι απόψεις που εκφράζονται από σχεδιαστές, εταιρείες ή τρίτα μέρη και τις θυγατρικές τους που πωλούν προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο σε οποιοδήποτε μέσο είναι καθαρά προσωπικές τους απόψεις. αποποιείται την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες απόψεις, και αυτές οι απόψεις δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα εκείνες της Εταιρείας.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ Ή Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΙΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ. Συνιστούμε σε όλους τους χρήστες αυτού του ιστότοπου να διασφαλίζουν ότι διαθέτουν ενημερωμένο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού προστασίας από ιούς.

Ορισμένα γεγονότα μπορεί να συμβούν εκτός της εύλογης επίβλεψης της Εταιρείας, όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Υπό αυτές τις συνθήκες, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση της υπηρεσίας, αλλά δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αδυναμία τήρησης αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών σε Πραγματικό Χρόνο

Ώρα γραφείου: 8am-5pm, άλλη ώρα παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα, θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.