Συμφωνία απορρήτου

Συμφωνία απορρήτου

lopwria.comΔήλωση απορρήτου

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο των πελατών μας. Ως εκ τούτου, θα συλλέξουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τον τρόπο που ορίζεται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

1) Συλλέξτε πληροφορίες από εσάς όταν είναι απαραίτητο ή σε σχέση με συναλλαγές.

2) Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν μόνο όταν απαιτείται από το νόμο ή σε σχέση με το σκοπό συλλογής.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο lopwria.com χωρίς να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας χωρίς λογαριασμό χρήστη σύνδεσης, θα περιηγείστε ανώνυμα και δεν μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε.

ο

Θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις, στείλτε με email τις σχετικές πληροφορίες στη διεύθυνση service@hotsalestores.com

συλλογή προσωπικών δεδομένων

Το lopwria.com δεν θα πωλεί, μοιράζεται ή ανταλλάσσει προσωπικά στοιχεία πελατών που συλλέγονται διαδικτυακά σε τρίτους. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο διαδίκτυο αποκαλύπτονται μόνο εντός του ομίλου της εταιρείας για εσωτερική χρήση. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού lopwria.com, οι βασικές προσωπικές πληροφορίες που θα συλλέξουμε από εσάς περιλαμβάνουν:

1) όνομα

2) Διεύθυνση αποστολής

3) Διεύθυνση email

4) Τηλέφωνο επικοινωνίας

5) Ημερομηνία γέννησης

6) Φύλο

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς θα χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς:

1) Αποστολή των αγορών σας lopwria.com

2) Παρέχετε ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση παράδοσης προϊόντων και την υποστήριξη πελατών

3) Για να σας παρέχουμε πληροφορίες για το προϊόν

4) Για την επεξεργασία της παραγγελίας σας ή την παροχή υπηρεσιών και πληροφοριών κατόπιν αιτήματός σας ή μέσω της ιστοσελίδας μας

Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τις πληροφορίες που παρέχετε για να διαχειριστούμε τον λογαριασμό σας, να επαληθεύσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας που σχετίζονται με πληρωμές, να ελέγξουμε τις πληροφορίες που έχετε λάβει από τον ιστότοπό μας, να εντοπίσουμε προγράμματα περιήγησης ιστότοπων, να πραγματοποιήσουμε έρευνες στατιστικών χρηστών ιστότοπου, χωρίς άρνηση λήψης μηνυμάτων, στείλτε σχετικές πληροφορίες προϊόντος ή υπηρεσίας που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλες για εσάς.

Ενδέχεται να δώσουμε το όνομα και τη διεύθυνσή σας σε τρίτο μέρος (όπως εταιρεία ταχυμεταφορών ή προμηθευτή) για να διευκολύνουμε την παράδοση.

Σημείωση: Η εταιρεία ταχυμεταφορών έχει το δικαίωμα να σας ζητήσει να συμπληρώσετε τον αριθμό ταυτότητάς σας, προκειμένου να παρέχει τελωνειακό εσωτερικό έλεγχο και επαλήθευση για τη διευκόλυνση των διακανονισμών εξαγωγής.

Μπορεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα της παραγγελίας σας, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να ανακτήσουμε απευθείας αυτά τα δεδομένα. Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες παραγγελίας και να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας διευθύνσεις, τραπεζικά στοιχεία και συνδρομές σε ενημερωτικά δελτία. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση εμπιστευτικών προσωπικών δεδομένων και τη μη διάθεση τους σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ακατάλληλη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Το lopwria.com διασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που συλλέγονται θα διατηρούνται με ασφάλεια και εμπιστευτικότητα. Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Περιορισμένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα

2) Διατήρηση προϊόντων τεχνολογίας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε δεδομένα υπολογιστή

3) Όταν οι πληροφορίες δεν δεσμεύονται για σκοπούς καταγραφής, θα καταστρέψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία υπό ασφαλείς συνθήκες

Το lopwria.com χρησιμοποιεί ασφάλεια 128-bit επιπέδου θύρας (SSL) για την επεξεργασία των οικονομικών σας πληροφοριών. Η τεχνολογία κρυπτογράφησης στρώματος θύρας ασφαλούς επικοινωνίας 128 bit θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο χρόνια για να σπάσει και είναι ένα μέτρο ασφαλείας βιομηχανικού προτύπου.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλους οργανισμούς, εκτός από τις σχετικές εταιρείες και τα σχετικά τρίτα μέρη που παρέχουν υπηρεσίες παράδοσης στον ιστότοπο lopwria.com.

Σε ειδικές περιπτώσεις, το lopwria.com ενδέχεται να απαιτείται για την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών, για παράδειγμα: Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών όπου υπάρχει λόγος να πιστεύεται ότι θα βοηθήσει στην αποφυγή απειλής της ζωής ή της υγείας ή για σκοπούς επιβολής του νόμου.

Εάν πιστεύετε ότι το lopwria.com παραβιάζει την πολιτική απορρήτου, στείλτε email στο service@hotsalestores.com

συλλογή δεδομένων υπολογιστή

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπο lopwria.com, ο διακομιστής μας θα καταγράφει αυτόματα τα δεδομένα που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Οι πληροφορίες περιλαμβάνουν:

- Η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας

- κατηγορία προγράμματος περιήγησης

- σελίδες που προβλήθηκαν πριν από την επίσκεψη στον ιστότοπό μας

- Σελίδες που προβλήθηκαν στον ιστότοπο lopwria.com

- Χρόνος χρήσης των παραπάνω σελίδων, προϊόντων και πληροφοριών που αναζητήθηκαν στον ιστότοπό μας, ώρα και ημερομηνία πρόσβασης και άλλα στατιστικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για ανάλυση και αξιολόγηση για να βοηθήσουν στη βελτίωση αυτού του ιστότοπου και των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχουμε. Αυτές οι πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αλλαγές στη Δήλωση Απορρήτου

Το lopwria.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει και να αλλάξει τη Δήλωση Απορρήτου ανά πάσα στιγμή.

Παράπονα για παραβίαση της πολιτικής απορρήτου

Εάν έχετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια με τον τρόπο που χειριζόμαστε το απόρρητο των πελατών ή τα παράπονα, στείλτε μας email στη διεύθυνση service@hotsalestores.com.

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών σε Πραγματικό Χρόνο

Ώρα γραφείου: 8am-5pm, άλλη ώρα παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα, θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.