ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ειδοποίηση επιστροφής

Η αποδοχή επιστροφών και ανταλλαγών καταναλωτών, εντός επτά ημερών είναι η περίοδος εγγύησης για επιστροφές και ανταλλαγές, Αν υπερβεί αυτή την περίοδο, θα θεωρείται ως αποδοχή και δεν μπορεί να επιστραφεί ή να αντικατασταθεί.

Επιστροφές και ανταλλαγές δεν γίνονται δεκτές εάν η συσκευασία ή τα αξεσουάρ καταστραφούν ή χαθούν.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε τα αγαθά, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός της προθεσμίας για αποφυγή περιττών παρεξηγήσεων και διαφωνιών.

Εάν τα εμπορεύματα δεν οφείλονται σε ελαττώματα ή φθορά και θέλουν να χειριστούν θέματα αντικατάστασης, οι καταναλωτές πρέπει να επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής μετ' επιστροφής.

Ελπίζουμε ότι οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να εμπιστευτούν και να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον. Εάν έχετε κάποια δυσαρέσκεια με το προϊόν και θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, ενημερώστε τον πωλητή το συντομότερο δυνατό μετά την παραλαβή του προϊόντος και στείλτε το ελαττωματικό προϊόν πίσω. Ο πωλητής θα στείλει γρήγορα το νέο προϊόν σε καλή κατάσταση αφού παραλάβει και επιβεβαιώσει το ελαττωματικό προϊόν.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή

1. Επιστροφή και αλλαγή για προσωπικούς λόγους: εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, στείλτε ένα email στο κέντρο εξυπηρέτησης μετά την πώληση χωρίς να επηρεαστούν οι δευτερεύουσες πωλήσεις. - Το αίτημά σας θα γίνει δεκτό εντός 3 εργάσιμων ημερών και θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής για επιστροφές και ανταλλαγές.

2. Επιστροφή και ανταλλαγή για λόγους ποιότητας: εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, στείλτε ένα email στο κέντρο εξυπηρέτησης μετά την πώληση στη διεύθυνση service@hotsalestores.com και η εξυπηρέτηση πελατών θα απαντήσει εντός 1-3 εργασιών ημέρες μετά τη λήψη του email Θα δεχθούμε το αίτημά σας εντός της προθεσμίας και θα επιβαρυνθούμε με τα έξοδα αποστολής για επιστροφές και ανταλλαγές.

3. Όσον αφορά τις επιστροφές: εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων, επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία ταχυμεταφορών. Αφού η εταιρεία ταχυμεταφορών παραλάβει τα εμπορεύματα, η εταιρεία ταχυμεταφορών θα μας ενημερώσει για θέματα σχετικά με την επιστροφή χρημάτων και η εταιρεία μας θα ολοκληρώσει την διαδικασία επιστροφής χρημάτων σύμφωνα με τα σχετικά θέματα.

Σημειώστε: αριθμό παραγγελίας, όνομα, αριθμό τηλεφώνου και λάβετε τη διεύθυνση επιστροφής από την 24ωρη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών για επιστροφές και ανταλλαγές.

πώς να ακυρώσετε μια παραγγελία

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία, πρέπει να στείλετε ένα email στο κέντρο εξυπηρέτησης μετά την πώληση και να αναφέρετε τους σχετικούς λόγους. Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμό παραγγελίας, το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών ή στείλτε ένα email στο service@hotsalestores.com. Ταυτόχρονα, ενημερώστε το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και τον αριθμό παραγγελίας, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε γρήγορα για εσύ στην ώρα σου!

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών σε Πραγματικό Χρόνο

Ώρα γραφείου: 8am-5pm, άλλη ώρα παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα, θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.